8.1 testing 5/2 - WMS fails to upload data files from pc workstation; works from server.

Project:RUcore Workflow Management System (WMS)
Version:8.1
Component:File Upload Module
Category:bug report
Priority:normal
Assigned:ananthan
Status:closed
Description

Initial testing to check for Exif MD creation - but had problems with file upload.

Using collection "Release 8.1 Test Collection Firefox", and using the test data of 6 spreadsheets stored ion the T drive (\\alexlib.rutgers.edu\common\alex\wms).

Created a dataset object, attempted to find each of the six files individually from the desktop - seemed to work fine. When I attempted to upload, it appeared to work for the first 3/4 files, then failed. This happened several times. Then tried to do just a single file, with same results.

Then tried to upload xls files from the server, and this worked fine.

Captured log and screen shots, attached below. Unfortunately, I think the log may only show the uploads after the failures...?

Please let me know what additional information you need, if any.

Comments

#1

Assigned to:ananthan» yuyang

Yang - Kalaivani asked me to assign this to you...

#2

Aletia, please send me the four excel files you were trying to upload, I suspect that pdf server may not like one of the files you were uploading. Fingers crossed. -YY

#3

Assigned to:yuyang» aletia.morgan
Status:active» test

Test again. -YY

#4

Assigned to:aletia.morgan» ananthan
Status:test» fixed

Tried this morning, with same six excel files - all worked as expected, successful upload of all 6 files. Good news...!

#5

Status:fixed» closed

Back to top