Upload of avi from server disallowed

Project:RUcore Workflow Management System (WMS)
Version:5.0
Component:File Upload Module
Category:bug report
Priority:normal
Assigned:yuyang
Status:closed
Description

After creating a metadata record:

select digital file
upload more files
select 'server' and continue
The line for '[Master] original-avi disappears.

Comments

#1

Assigned to:Anonymous» yuyang

#2

Status:active» fixed

#3

Status:fixed» active

I didn't see an option for .avi file upload, just .tar file upload for the master file.
However, the line for '[Master] original-tar" still disappears after you click "add more files"

Here are the steps I used:
1). Create a new metadata record using the video content model.
2). Select MovingImage as type of item, enter main title, hit save.
3). Click Digital File(s) --> Upload More files --> select "[Master] original-tar" and location upload to be server.
4). Once I click add more, the line for "[Master] original-tar" disappears.

#4

Status:active» fixed

Fixed.

#5

Status:fixed» active

Original report as reported by jotto (2/10) is fixed. However, Yuhwei's bug remains, i.e.:
1). Create a new metadata record using the video content model.
2). Select MovingImage as type of item, enter main title, hit save.
3). Click Digital File(s) --> Upload More files --> select "[Master] original-tar" and location upload to be server.

REGARDLESS of how many files are selected in Step (3), if you click 'Add more' before you click 'Submit,' you get more file upload BROWSE boxes, but all the files you specified earlier disappear.

#6

Status:active» won't fix

#5 is a totally different question (or problem) not related to the title of this bug report. For this problem in #5, there is a similar bug report, where I have given my answer. -YY

#7

Status:won't fix» closed

No longer a bug.

Back to top