After submitting file, status messages conflict

Project:RUcore Workflow Management System (WMS)
Version:7.4
Component:Faculty Deposit
Category:bug report
Priority:normal
Assigned:jjotto
Status:closed
Description

After uploading html spreadsheet (!) and submitting it, I get the "Submission completed successfully" message (although it only flashes by and I barely have time to read it), but then I land on a page that says "There seems to be a problem processing your uploaded files."

After retry, it works.

I was not readily able to replicate this.

Comments

#1

Assigned to:Anonymous» jgeng

#2

Assigned to:jgeng» jjotto
Status:active» test

Please test it again.

#3

Status:test» active

I am not able to successfully submit a web URL. I tried different URLs but getting: "There seems to be a problem processing your uploaded files.

The first thing to check is to make sure that the file formats are correct. You can click the "Check and resubmit" button to go back and resubmit the files.

If in doubt or problem persists, please contact RUcore staff for assistance. "

#4

Status:active» test

I am not able to repeat the problem. For those who are testing RUFD, please make sure you don't have WMS open with the same browser (either as separate tab or window), this will compromise the session handling of the software. Also, make sure you clear your cache and restart the browser when you start testing a new/different bug. If you don't know how to clear your browser's cache, please ask for help. -YY

#5

Status:test» fixed

fixed

#6

Status:fixed» closed

Closing.

Back to top