Requesting and integrating collection owner information from WMS

Project:RUcore/NJDH/Partner Portal Search
Version:5.2
Component:API - Search API
Category:task
Priority:normal
Assigned:chadmills
Status:closed
Description

Need to add ability to request and integrate collection owner information into either brief or full record displays.

Comments

#1

Status:active» test

Complete. Currently configured to display under the label "Owner Information" which is pulled from WMS at time of need.

#2

Assigned to:chadmills» ananthan

#3

Assigned to:ananthan» chadmills

Chad,

I searched in De Fino collection. The owner information is not displayed in full record display.

KA

#4

Below is a link to a search result with the owner information in it.

http://lefty64.scc-net.rutgers.edu/rucore/search/results.php?key=root&q1=24005&q1field=object&q1bool=AND&q2=&q2field=object&rtype[]=&orderby=relevance&numresults=10&c[0]=

Can you send along the rutgers-lib:xxxx of the item you referred to? I tried all of the Jane Doe's but had no luck, meaning WMS was returning no information when queried.

WMS query of Jane Doe resource:

<a href="http://lefty64.scc-net.rutgers.edu/openwms/test/dwms/websrvc/OwnerInfo.php?fid=rutgers-lib:25885" title="http://lefty64.scc-net.rutgers.edu/openwms/test/dwms/websrvc/OwnerInfo.php?fid=rutgers-lib:25885">http://lefty64.scc-net.rutgers.edu/openwms/test/dwms/websrvc/OwnerInfo.p...</a>

returns

&lt;?xml version="1.0"?&gt;
&lt;ownerinfo&gt;&lt;errorcode&gt;2&lt;/errorcode&gt;&lt;errordesc&gt;NO COLLECTION FOUND&lt;/errordesc&gt;&lt;/ownerinfo&gt;

#5

Status:test» closed

Jane Doe's collection has the same organization information in physical location and name [corporate]. I also noticed that the organization and owner information is displayed in the sample object you sent me.

I will close this bug for the time being. If people raise issues, we will re-open it and address it in the next release.

Back to top